Jeugddienst over popmuziek

geldermalsen • In de gereformeerde kerk in Geldermalsen vindt zondag 11 februari een jeugddienst plaats. Thema is 'Heilige herrie'. Corjan Matsinger, een inspirerende spreker neemt aanwezig mee door de wereld van popmuziek. Is deze 'herrie' heiliger dan we denken of juist erger? De popmuziek heeft natuurlijk al een lange geschiedenis en de dienst is dan ook geschikt voor de 'niet zo jeugdige bezoekers'. De band 4-Tune zal de muziek verzorgen. Aanvang is 19:00 uur.


Valentijnsdiner in De Wittenberg

haaften • Het keukenteam van De Wittenberg in Haaften organiseert in het kader van Valentijnsdag op woensdag 14 februari een speciaal diner. Vooraf is er een soepje, vervolgens staat er een Chinees-Indisch buffet klaar. Als afsluiting is er ijs. Deelname kost 25 euro voor twee personen. Dat is inclusief twee drankjes. Mensen kunnen overigens ook gewoon alleen aanschuiven, dan kost deelname 12,50 euro. Deelnemers krijgen achteraf een factuur opgestuurd. Aanvang is 18:00 uur, de zaal is open vanaf 17:45 uur. Aanmelden is noodzakelijk, dit kan tot en met vrijdag 9 februari via 0418-594900. Afmelden kan tot uiterlijk maandag 12 februari 13:00 uur. Bij latere of geen afmelding worden de kosten van de maaltijd wel in rekening gebracht.


Schoeisel voor moeilijke voeten

leerdam • In woonzorgcentrum Emma in Leerdam vindt dinsdag 13 februari een bijeenkomst plaats voor mensen met moeilijke voeten. Tussen 10:00 en 12:00 uur is er dan een verkoopochtend van Jonker Speciaal Schoeisel uit Wadenoijen. Deze firma levert al bijna vijftien jaar schoenen en pantoffels, zowel voor dames als heren, in veel verschillende lengte- en wijdtematen. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.


Doelen stellen én halen

leerdam • Sabine Hahn is donderdagavond 15 februari te gast bij sportschool hart for her in Leerdam, ze geeft een workshop over het stellen van doelen. En hoe het komt dat 80 procent van de mensen hun goede voornemens al na heel snel overboord zetten. Hahn is al 24 jaar werkzaam in haar eigen praktijk als natuurgeneeskundige, coach en trainer. Zij is gespecialiseerd in het motiveren van mensen om te zorgen dat zij hun doelen wél halen. Deze avond is voor leden en niet-leden van hart for her Leerdam. Entree is gratis, maar aanmelden is wel nodig. Dit kan via via 06-28763357 of anitahoogeveen@hartforher.nl.


Hulp bij belastingaangifte

regio • Welzijn West Betuwe organiseert hulp bij het invullen van belastingaangifte 2017 voor inwoners van de gemeente Lingewaal vanaf 65 jaar. Op dinsdag 6 maart zijn twee daarvoor opgeleide personen beschikbaar. Zij vullen de aangifte op de computer in en verzenden het digitaal. Wie hiervan gebruik wil maken, moet zich aanmelden bij Welzijn West Betuwe. Daarna volgt een bevestiging van de afspraak en een lijstje van gegevens die nodig zijn voor de aangifte. De kosten zijn 15 euro. Het duurt ongeveer een half uur en een uitgeprinte versie wordt meegegeven. Aanmelden hiervoor kan via 0345-616610 of cdenhartog@welzijnwestbetuwe.nl.