WNC slecht uit winterstop

veenendaal • WNC kwam een slechte openingsfase bij De Merino's niet meer te boven. Na twaalf minuten stond het al 2-0. De Waardenburgers kwamen nog terug in de wedstrijd en kregen kansen op meer, maar de punten bleven in Veenendaal. "Twee individuele fouten doen ons de das om", vond Cor Prein. "Heel vervelend, maar dat kan een keer gebeuren." Na de snelle 2-0 achterstand verkleinde Willem-Paul van der Heijden de marge met de 2-1. Na rust kreeg WNC wat kansen, maar toen de gelijkmaker niet viel, moest WNC meer risico's nemen. De thuisclub profiteerde gretig en liep uit naar 4-1.

Fouten nekken LRC

bennekom • LRC verloor met 3-1 bij Bennekom. Trainer Koen Janssen vond dat zijn ploeg zichzelf tekort had gedaan. "De nederlaag lag compleet aan onszelf. We waren voetballend beter dan Bennekom, maar maakten te veel fouten." LRC kwam na een kwartier op voorsprong toen Ansu Camara Sedan Ozan bediende: 0-1. Bennekom kwam voor rust al op 2-1. In de tweede helft viel uit een strafschop de 3-1. Akram Chentouf verloor even zijn hoofd en pakte in drie minuten tijd twee gele kaarten. Toen ook Jeffrey Winkelman met direct rood weggestuurd werd, viel er voor de Leerdammers in het slotkwartier weinig eer meer te behalen.

Beesd pakt punt

sint-michielsgestel • Het kon bij de wedstrijd tussen SCI en Beesd duidelijk twee kanten op. In een goede eerste helft had Beesd de zege al kunnen pakken, maar na rust had het kwartje ook zomaar de andere kant op kunnen vallen: 1-1. Daar kon trainer Dick Wammes prima mee leven: "We konden hem winnen en verliezen. Een gelijkspel is wel een terechte uitslag. Over ons spel in met name de eerste helft ben ik zeer tevreden." Voor rust speelde Beesd een prima wedstrijd. De thuisploeg maakte na rust de treffer van Jarno van de Water ongedaan.