SVS'65 lijkt zege weg te geven, maar wint toch

spijk • SVS'65 leek tegen Peursum een zekere overwinning weg te geven, maar pakte in blessuretijd alsnog de overwinning.

Daarmee heeft het eerste buitenlandse trainingskamp in de clubgeschiedenis zijn gewenste effect gehad. Het had tegen Peursum echter ook heel anders kunnen lopen.

"We hadden na een kwartier ook met 0-2 achter kunnen staan", gaf trainer Henk Donga toe. "Maar toen we eenmaal op voorsprong kwamen, hadden we de wedstrijd ook op slot kunnen gooien."

Bennie Boeijink opende namens de thuisploeg de score. Bram Pons maakte er 2-0 van.

In de slotfase leek Peursum alsnog een punt te gaan pakken. SVS'65 kwam de late gelijkmaker echter toch nog te boven. Jeremy de Vries kroonde zich in blessuretijd tot matchwinner: 3-2.