Tweede editie Only for Men toernooi

geldermalsen • Het tweede Only for Men Heren Dubbel tennistoernooi wordt gehouden van woensdag 14 tot en met zondag 18 maart.

Het gaat om een toernooi waarbij mannen het tegen elkaar opnemen. Dit toernooi wordt gehouden in samenwerking met GLTC, Rhelico en Lewabo en staat in het teken van de Mannen voor Mannen Stichting.

Belangstellenden die mee willen doen aan het Only for Men Heren Dubbel toernooi kunnen zich inschrijven via toernooi.nl in de speelsterkte herendubbel 2-3-4-5-6 en 7. Het is een 17+ toernooi, maar in de categorieën 3 en 4 geldt die leeftijdsgrens niet. De inschrijving voor het toernooi is vanaf nu mogelijk.

Het belooft een echt mannentoernooi te worden met alleen maar herendubbel wedstrijden, een spectaculaire loterij en heerlijke hapjes en drankjes. Bovendien wordt er €4.000 aan prijzengeld verdeeld onder de winnaars. Het inschrijfgeld bedraagt €15,00 waarvan de helft naar de Mannen voor Mannen Stichting gaat. Bij deelname aan dit toernooi steunen de spelers dus direct het goede doel. De volledige opbrengst van het Only for Men Heren Dubbel toernooi gaat naar de Mannen voor Mannen Stichting. De Stichting is een initiatief van mannenmodeketen Only for Men. Only for Men vertegenwoordigt de mannen van Nederland op het gebied van mode, maar wil zich graag breder inzetten. Namelijk ook voor die mannen die zich in een minder positieve positie bevinden. Het goede doel van de Mannen voor Mannen Stichting is dit jaar, net als in 2017, prostaatkanker.

Er is voor dit goede doel gekozen, omdat prostaatkanker één van de meest voorkomende ziektes is onder mannen. De stichting zamelt geld in voor het KWF om onderzoek te steunen, extra voorlichting te geven en patiënten te ondersteunen.