• Garde Jagers van de partij op taptoe.
• Garde Jagers van de partij op taptoe. Foto: PR Gardejagers

Taptoe met jachthoornkorps

regio • Jaap van Ingen uit Beesd heeft weer een veelzijdig programma weten samen te stellen voor de taptoe die zaterdag 3 februari plaatsvind in Evenementenhal Gorinchem. De opbrengst van het evenement gaat naar KiKa.

De deelnemerslijst is gevarieerd, van de partij zijn onder meer: drum- en showband Adest Musica uit Sassenheim, show- en Marchingband AMIGO uit Leiden, The Band Of Liberation & Pipes uit Leiden, drumfanfare Laurentius uit Voorschoten, showkorps Wilhelmus uit Sliedrecht, Jubal Winterguard uit Dordrecht, The Jolly Jumpers uit Kampen en showbrassband Thalita uit Vlaardingen. Zelfs het traditioneel jachthoornkorps Garde Jagers verzorgt een optreden. Dit bijzondere korps heeft als doel het voortzetten van de traditie van het voormalig (dienstplichtig) jachthoornkorps van het garderegiment 'Jagers', dit functioneerde in de periode 1956 tot 1995. Aan het eind van de taptoe vindt er nog een spectaculaire finale plaats met alle deelnemers. Voor aanvang en tijdens de pauze verzorgt stageband Mystique uit Arnhem de muziek.

De hal gaat om 17:30 uur open. Bezoekers kunnen vooraf op het terras nog genieten van een hapje of drankje. Exact om 19:00 uur wordt gestart met het hoofdprogramma. Halverwege is er nog een half uur pauze om de benen te strekken en een bezoek te brengen aan de stand van KiKa, waar de welbekende beren te koop zijn en waar mensen zich op kunnen geven als donateur.

Tickets zijn al te koop via onderstaande website. Of op werkdagen tussen 11:00 en 16:00 uur in Evenementenhal Gorinchem.


q www.taptoevoorkika.nl