Portproeverij bij slijterij De Bolle

beesd • Slijterij De Bolle uit Beesd organiseert maandag 5 februari een portproeverij in het eigen proeflokaal achter de winkel. Mensen die zeker willen zijn van een zitplaats, kunnen zich opgeven via info@slijterijdebolle.nl of in de winkel zelf. De avond begint om 20:00 uur, de proeverij duurt ongeveer 1,5 uur.


Spreekuur bij
hart for her

leerdam • Speciaal voor vrouwen met bekkenbodemproblematiek organiseert sportschool hart for her op dinsdag 6 maart in samenwerking met bekkentherapeut Sonsseahray de Keijzer van Fysioteam ART een open spreekuur. Vrouwen die last hebben van urineverlies of pijn hebben aan de achterkant van hun bekken, bij hun schaambeen of stuitje, zijn welkom. Zijn kunnen tijdens deze ochtend meer informatie hierover krijgen. Het spreekuur begint om 12:00 uur, direct na de sportochtend.


Open Coffee in
Kedichem

kedichem • Open Coffee Vijfheerenlanden trapt het nieuwe jaar vrijdag 26 januari af in Kedichem, bij Hotel aan de Linge. Dit horecabedrijf is opgericht door Marco en Gerda Kruger (van De Kazerne in Asperen). Alle ondernemers uit de regio zijn welkom. De ochtend is van 09:00 tot 11:00 uur, deelname is gratis, maar de consumpties zijn wel voor eigen rekening. Aanmelden kan via de website.

q www.opencoffeevijfheerenlanden.nl