• Contactus was op bezoek bij Caatje aan de Lek.
• Contactus was op bezoek bij Caatje aan de Lek. Foto: Bas Koppe

Contactus proost op het nieuwe jaar

culemborg • De ondernemers van Businessclub Contactus wensten elkaar op donderdag 18 januari een gelukkig nieuw jaar. De eerste bijeenkomst dit jaar vond plaats in het Culemborgse restaurant Caatje aan de Lek.

Vanaf binnenkomst hangt er een gezellige sfeer. De aanwezigen praten geanimeerd met elkaar en af en toe klinkt er een 'beste wensen' of 'jou heb ik dit jaar nog niet gezien' door de ruimte. Tussendoor is het personeel druk bezig om iedereen van een drankje te voorzien.

Wanneer iedereen een glas champagne heeft, is het tijd voor de toespraak van voorzitter John Hol. Na de toespraak volgt ook een klein woord van restauranteigenaar Carel van der Horst. "Het buffet is geopend," is zijn mededeling aan de aanwezige ondernemers.


Mooi jaar

In de speech van voorzitter Hol heeft hij het over de activiteiten van vorig jaar en wat er in het vat zit voor 2018. "Vorig jaar was een mooi jaar", vertelt hij. "Met veel mooie activiteiten, nieuwe leden en weinig verloop. Ook hebben we een aantal mooie projecten kunnen ondersteunen met een donatie. Het komende jaar wordt opnieuw zo'n jaar", blikt Hol vooruit. Ook roept hij de leden op om af en toe een potentieel lid mee te nemen naar de avonden van de ondernemersclub.

Contactus is het netwerk voor ondernemers in de regio Vijfheerenlanden en daar buiten. Contactus maakt geen onderscheidt in zzp of groot zakelijk, alle leden zijn ondernemers en trots op hun onderneming, groot of klein.


Boshuis, Thuis in Water!

Omdat de businessclub altijd nieuwe leden kan gebruiken, kunnen ondernemers vrijblijvend de bijeenkomsten bezoeken. De volgende meeting vindt plaats op donderdag 8 maart. Locatie is dan Boshuis, Thuis in Water! in Vuren. Ton Boshuis begon ooit in 2003 in Hoornaar met het verkopen van waterontharders voor de particuliere markt. Hij kreeg al snel ondersteuning van zijn vrouw Anneke en zwager Gerard Blokland en met zijn drieën hebben ze aan de basis gestaan van het huidige succes van Boshuis, Thuis in Water!. Het bedrijf kwam na de vestiging in Leerdam tot bloei, maar liep daar tegen de grenzen van de groeimogelijkheden. Daarom verhuisde het bedrijf naar bedrijventerrein Zeiving-Noord in Vuren. Tijdens de bijeenkomst van Contactus in Vuren krijgen aanwezige ondernemers ook een rondleiding door het pand.

Meer informatie over Contactus is te vinden op de website of via info@businessclubcontactus.nl.


q www.businessclubcontactus.nl