Mitchell Boom wint bij De Snoek

leerdam • Jeugdleden van De Snoek gingen zaterdag vanaf de Zuidwal de binnenstad van Leerdam in om te kijken of er roofvis gevangen kon worden. Het was erg mistig, maar ideaal weer om te gaan roofvissen. De jeugdleden waren erg enthousiast. Helaas werd er tijdens de wandeltocht met de werphengel geen roofvis gevangen. Toch wist Mitchell Boom op het eindpunt aan de botenhaven van De Snoek een dikke baars van 42 centimeter uit het water te halen. Na de warme chocolademelk en de broodjes ging de jeugd voldaan naar huis.


Uitslag BC Beesd

beesd • Bridge Club Beesd speelde op 10 januari een onderlinge wedstrijd. De uitslag: Lijn A: 1. Riet van Asch en Gerda Vijfvinkel 63,02%, 2. Cilia van de Broek en Nolda Wakkermans 61,98%, 3. Lies de Haas en Willy Jägers 56,25%. Lijn B: 1. Anke Versteeg en Fortu de Haas 66,67%, 2. Anton Gietman en Greet Uijen 59,17%, 3. Bert Vonk en Nico Scholten 56,67%.


Karige boel bij 't Stekelbaarsje

arkel • In de eerste wedstrijd van 2018 vingen de 25 wedstrijdvissers van hsv 't Stekelbaarsje slechts drie vissen. Bertus Viveen had in de Arkelse jachthaven aan een brasem van 1050 gram voldoende voor de winst. Martin Voogd en Cees Daggelders vingen beiden een baarsje, maar de rest bleef op nul steken.