Meet Up voor leraren

gorinchem • Net als in andere steden starten leraren voor Gorinchem en omstreken een 'Meet Up' voor het onderwijs. De eerste bijeenkomst is dinsdag 30 januari. De Meet Up is bedoeld om leraren uit het primaire en voortgezet onderwijs de kans te geven elkaar een paar keer per schooljaar te ontmoeten, zodat ze met elkaar praktijkvoorbeelden en ervaringen kunnen uitwisselen. Iedere keer is een andere school gastheer. Thema van de eerste avond in Gorinchem is: 'Laat je niet gek maken'. De avond is dit keer bij Peuter-, Junior- en Tiener College in de Top Naeffstraat 28 in Gorinchem. De avond start om 19:00 uur met een inloop. Aanmelden kan op onderstaande website.

q www.meetup0183.nl


Succesvolle actie waardepunten D.E.

regio • Een half miljoen punten heeft Lions Alblasserwaard ontvangen na de oproep om zoveel mogelijk Douwe Egberts-punten bij de serviceclub in te leveren. Dit levert de vier Voedselbanken in de regio zo'n twaalfhonderd pakken koffie op. De waardepuntenactie werd twee jaar geleden ook gehouden, toen leverde dit nog duizend pakken koffie op. De actie werd op touw gezet in samenwerking met een aantal supermarkten in Gorinchem en omgeving.


Woord en Daad zoekt spullen

geldermalsen • Woord en Daad Geldermalsen houdt zaterdag 17 maart haar jaarlijkse tweedehands boeken- en sieradenmarkt. Hiervoor zijn spullen nog welkom. Inleveren kan op de volgende adressen: W. van Helten, Dahliastraat 14 in Geldermalsen (0345-573548), M. Hoeflaak, Esdoornstraat 32 in Geldermalsen (0345-572335), A.W.E. van Rossum, Koningsspil 5 in Geldermalsen (0345-580059).