• Theatervoorstelling in De Stoof.
• Theatervoorstelling in De Stoof. Foto: stockfoto

Volop theater in dorpshuis De Stoof

kedichem • In dorpshuis De Stoof in Kedichem zijn zaterdagavond 3 februari twee theaterstukken te zien.

Theatergroep YrroS! trapt af met een kort theaterstuk van de hand van regisseur Ine Masseling, in dit tragikomische stuk 'Innova' doet Ivar Steens wanhopige pogingen om zijn lichaam te verjongen. Twee doktoren raden hem hiervoor allerlei methodes aan. Masseling liet zich voor dit stuk inspireren door Molières komedie 'De ingebeelde ziekte'. "Een stuk dat bij je binnenkomt: om over na te denken én om bij te lachen", zo omschrijft Ine Masseling 'Innova'.

Na deze korte voorstelling is er een pauze en volgt een improvisatietheatershow van Generaal Pardon!. Ter geruststelling: meespelen met de spelers is niet nodig, maar suggesties uit het publiek zijn wel zeer welkom. De avond begint om 20:15 uur en duurt tot ongeveer 22:30 uur. Het is mogelijk om vooraf een hapje te eten in het dorpshuis. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij De Stoof via 0183-565783.


Zonddagmiddag

Theatergroep YrroS! voert overigens de voorstelling 'Innova' ook op zondagmiddag 4 februari op in het Kekumse dorpshuis, dan zonder Generaal Pardon!. De voorstelling duurt een half uur en begint dan om 14:30 uur. Vooraf is er gelegenheid om te lunchen in De Stoof (reserveren ook via 0183-565783).

Kaarten voor de voorstellingen op zaterdag 3 februari kosten 12,50 euro, tickets voor zondagmiddag 4 februari kosten 7,50 euro. Reserveren kan op onderstaande website.


q www.yrrostheater.com