• Vanessa Meijer, Janke Wagenaar en Kees Bel.
• Vanessa Meijer, Janke Wagenaar en Kees Bel. Foto: PR Jeugd Actief

Timmerdorp is stout dit jaar

leerdam • Ennio Drost is de nieuwe burgemeester van Timmerdorp Leerdam. Dit werd vrijdag bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van Jeugd Actief. Thema van dit jaar is: 'Timmerdorp is stout'.

Helaas kon Ennio zelf niet aanwezig zijn bij de bekendmaking, maar hij had gezorgd voor een leuk filmpje waarin hij aangaf dat hij erg vereerd is om dit jaar burgemeester van Timmerdorp Leerdam te zijn. Hij wil er een mooi feestje van maken. Tevens werd tijdens de avond de burgemeester van vorig jaar, Janke Wagenaar, bedankt voor haar inzet bij alle evenementen van Jeugd Actief.


Dansleraar

Ennio Drost is bij veel kinderen bekend als dansleraar van zijn eigen dansschool Enn'Joy. Ook is hij jurylid bij de door Jeugd Actief georganiseerde danswedstrijd 'So You Think You Can Dance'. Het thema van Timmerdorp is dit jaar: 'Timmerdorp is stout'. Het thema is een verwijzing naar het gedicht van Annie M.G.Schmidt 'Ik ben lekker stout'.

Jeugd Actief organiseert ieder jaar in de laatste week van de zomervakantie Timmerdorp Leerdam en wil daarbij vooral activiteiten bieden die kinderen in hun thuissituatie niet snel zullen of kunnen doen. En dit jaar zullen daar een beetje stoute dingen bij zijn, zoals bijvoorbeeld een blubberrace.

Eind mei is de inschrijving voor Timmerdorp Leerdam en kunnen alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar weer ingeschreven worden. Ook kinderen die in 2018 6 jaar worden mogen meedoen. Kinderen die 13 jaar zijn maar nog wel in groep 8 zitten mogen ook meedoen.