Roofvisdag jeugd bij De Snoek

leerdam • De jeugdcommissie van LHV De Snoek houdt zaterdagochtend 13 januari een roofvisdag voor de jeugd. Er word gevist vanaf de botenhaven van De Snoek aan de Zuidwal in Leerdam. Daarna trekt de jeugd – onder begeleiding - langs de Leerdamse wateren in de binnenstad.

Het vissen begint om 9:00 uur en duurt tot 13:00 uur. Er word gezorgd voor warme chocolademelk. Het inschrijven is gratis en iedere deelnemer krijgt een presentje. Opgeven bij K.Sjouken: jeugdcommissiedesnoek@outlook.com. Bellen mag ook: 06-23861598.


Nieuwjaarsparty vv Haaften

haaften • Het bestuur van voetbalvereniging Haaften nodigt alle leden, donateurs, sponsoren en iedereen die v.v. Haaften een warm hart toedraagt uit voor de Nieuwjaarsparty op zaterdag 6 januari.

De party wordt gehouden in de kantine van de vereniging en begint om 17:00 uur. Om ongeveer 18:00 uur worden maar liefst twaalf jubilarissen gehuldigd; dit zijn de leden die dit jaar 25, 40, 50 of zelfs al 60 jaar lid zijn van Haaften. De jubilarissen worden door het bestuur in het zonnetje gezet. DJ Tom Wigmans zorgt deze avond voor de muziek.


Van den Broek weg bij SC Everstein

everdingen • SC Everstein moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Rob van den Broek heeft de TC en het bestuur laten weten dat hij de club aan het einde van dit seizoen gaat verlaten. Zonder te solliciteren heeft hij een aanbieding gekregen van tweede klasser De Valleivogels.

Na gesprekken met de TC en de spelersraad heeft de club midweeks laten weten dat ze met Van den Broek in zee wil gaan. Nadat afgelopen vrijdag alles is rond gemaakt heeft hij de spelers van SC Everstein persoonlijk op de hoogte gebracht. Als opvolger van Dennis van der Steen, voormalig trainer van SC Everstein, tekent Van den Broek bij de club uit zijn woonplaats Scherpenzeel een contract voor de duur van één seizoen.