Van 'GoodBite' naar 'Schouten'

giessen • Het Nederlandse familiebedrijf Schouten Europe B.V. gaat vanaf begin 2020 haar afnemers in de foodservice en foodindustrie beleveren onder de naam 'Schouten'.

Tot op heden gebeurde dit onder de naam 'GoodBite'. Schouten Europe lanceerde afgelopen zomer haar nieuwe huisstijl en sprak de intentie uit om haar familienaam Schouten prominenter te gebruiken in haar marketingcommunicatie. De omschakeling van GoodBite naar Schouten in de foodservice en food industrie is hierbij een belangrijke stap.

"Binnen de snel veranderende markt van vleesvervangers is het belangrijk dat wij ons als bedrijf blijven onderscheiden. Wij zijn er van overtuigd dat het sterker uitdragen van onze familienaam hierbij kan helpen", aldus Peter Schouten, algemeen directeur van Schouten Europe. In de retail blijft Schouten haar producten leveren onder de merknaam GoodBite. De GoodBite producten zijn onder andere verkrijgbaar bij Jumbo, PLUS en Deen supermarkten. Ook levert Schouten producten onder private label aan supermarkten in binnen- en buitenland.

Schouten startte in 1990 als eerste Nederlandse partij met de ontwikkeling van vleesvervangers op basis van plantaardige eiwitten. Schouten heeft één van de meest uitgebreide en gevarieerde assortimenten ter wereld.