• Markéta Palová en Johan Timmermans.
• Markéta Palová en Johan Timmermans.

Nieuwjaarsconcert Lions 11 januari

woudrichem • Fontys Hogeschool voor de Kunsten en de Lions van Heusden en Altena slaan de handen ineen voor een feestelijk nieuwjaarsconcert 2020.

Studenten van Fontys Academy of Music and Performing Arts (AMPA) en de Master of Music (beide opleidingen binnen Fontys Hogeschool voor de Kunsten) in Tilburg verzorgen dit nieuwjaarsconcert op 11 januari in de Sint-Martinuskerk in Woudrichem met aantrekkelijke muziek. De volgende ensembles zijn op 11 januari te horen: Een duo tenorsaxofoon (Bruno Alonso) en orgel (Niels de Klerk), uitgevoerd op het kerkorgel van de St. Martinuskerk, een zelden gehoorde combinatie van beide instrumenten met werken van onder andere J.S. Bach; Een ensemble met fluit (Eduardo Gaspar Polo Baader), klarinet (Noelia Rodriguez) en piano (María Luisa Parajo Bullón) voert een mooi luister- en schouwspel uit met muziek Poulenc; Een duo zang (Markéta Palová) en gitaar (Johan Timmermans) voeren liederen van Giuliani, Rodrigo, Culotti en Schubert uit; En tenslotte zijn er vier pianisten (Mikaroso Piano Ensemble) op twee vleugels met werken van onder andere Lavignac en Stravinsky.

Het belooft een bijzonder en afwisselend geheel te worden, waar de luisteraar veel genoegen aan zal beleven. Na het concert, dat om 20:00 uur begint, is er een afterparty in De Teerkamer.

Toegangskaarten kosten 25 euro en voor verdere algemene vragen en reserveringen kunnen mensen contact opnemen met Luuk de Boer, via 06-53659501 of lionsnieuwjaarconcert@gmail.com.