ACS Office gaat sluiten

giessen • ACS Office sluit de deuren van de winkel aan de Industrieweg in Giessen. "We zullen vanaf nu dus ook geen winkelvoorraad meer aanvullen. Wel zullen wij alle bestellingen netjes afhandelen en waar nodig voor klanten nog artikelen bestellen. Wij willen u bedanken voor uw klandizie de afgelopen jaren", laat Bert de Waal, eigenaar van ACS Office, in een brief aan de klanten weten. De zaak is op 24 december voor het laatst geopend. Online bestellingen plaatsen kan tot 30 december 17:00 uur, daarna worden klanten doorgelinkt naar kantoorartikelen-bestellen.nl, dat de webshop van ACS Office overneemt. Kantoorartikelen-bestellen.nl valt onder EM kantoorsystemen en is gevestigd in Leerdam.


Slaatjesactie Kunst en Vriendschap

giessen-rijswijk • Leden van muziekvereniging Kunst en Vriendschap komen dinsdagmorgen 31 december weer langs de deuren om slaatjes te verkopen. Vanaf 9;30 uur zal de verkoop starten in Giessen en Rijswijk.


Oliebollen bij Maaswaarden

wijk en aalburg • Bij Zorgplein Maaswaarden locatie Wijkestein in Wijk en Aalburg, worden op maandag 30 december de gehele dag - van 9:00 uur tot 17:00 uur - oliebollen en appelbeignets gebakken en verkocht. In het gezellige restaurant is iedereen van harte welkom voor warme chocolademelk, koffie en glühwein. Via een bestelformulier kunnen mensen van tevoren de oliebollen en appelbeignets bestellen. Het formulier is verkrijgbaar bij de receptie van Wijkestein en dient voor 27 december weer ingeleverd te zijn. Een bestelformulier per mail aanvragen kan ook: receptie@maaswaarden.nl.


'De Hoofdzaak' op 27 december

wijk en aalburg • Vrijdag 27 december is er weer een bijeenkomst van ontmoetingscentrum De Hoofdzaak voor mensen met dementie en niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun naasten. De Hoofdzaak wordt georganiseerd door Zorgplein Maaswaarden, Thebe, Buurtzorg, Stichting Welzijn Pro Seniore en ondersteund door de gemeente Altena en is iedere laatste donderdag van de maand geopend van 15:00 uur tot 17:00 uur bij Wijkestein in Wijk en Aalburg. Tot slot is er ook altijd de mogelijkheid om, tegen betaling, gebruik te maken van een heerlijke maaltijd in ons restaurant. Omdat 27 december het de laatste keer in 2019 is, wordt er een oudejaarsspel gedaan door scholieren van het Willem van Oranje College uit Wijk en Aalburg en zijn er voor alle aanwezigen oliebollen. De Hoofdzaak is een laagdrempelige gelegenheid voor mensen met dementie en NAH om elkaar te ontmoeten.