Bloesemhoff zoekt bewoners

andel • Stichting De Bloesemhoff zoekt nog drie medebewoners van de nieuwe woonzorgvoorziening in Andel. Personen van achttien jaar of ouder, met een WLZ-indicatie en dagbesteding komen in aanmerking. Dertien van de in totaal zestien appartementen zijn inmiddels toegewezen. Stichting De Bloesemhoff is een (ouder-)initiatief voor de realisatie van een woonvoorziening voor mensen met een beperking en zorgbehoefte. De voorziening krijgt zestien energieneutrale appartementen met 24-uurszorg en twee gemeenschappelijke ruimtes. De doelgroep bestaat hoofdzakelijk uit jongvolwassenen die voor het eerst op zichzelf gaan wonen. De bouw is eind september gestart op de oude locatie van de Notenhoff in Andel. De oplevering staat vooralsnog gepland in het derde kwartaal van 2020. Woonlinie is de projectontwikkelaar en Prisma gaat de zorg leveren.

q bloesemhoff.nl


Almkreek scoort bij ANWB

almkerk • In april 2014 is ANWB Golf officieel de samenwerking gestart met diverse golfbanen in Nederland. Inmiddels is dit aantal uitgegroeid naar dertien en daar is Golfpark Almkreek er nu één van. Een groot deel van de ANWB-wedstrijden én de Ledendagen worden georganiseerd op deze banen. Volgens de ANWB vallen de premium partners onder de beste golfbanen van Nederland en België.


Kerstpostactie

wijk en aalburg • Ook dit jaar kunnen bedrijven en particulieren tegen een aantrekkelijk tarief hun kerstpost binnen de gemeente Aalburg laten bezorgen. Hoe werkt het? U levert uw kerstkaart zonder postzegel in op één van de onderstaande adressen. Voor iedere kaart die u inlevert betaalt u € 0,40 (TPG tarief € 0,82!) Op de plaats van de postzegel wordt een speciale kerstzegel geplakt zodat uw post verzorgd en aangekleed wordt afgeleverd. Bedrijven die gebruik maken van onze service krijgen een kwitantie. U kunt uw post t/m 13 december inleveren op de volgende adressen. Meeuwen: Familie A. Burghout, Dorpsstraat 14, tel: 0416-351921; Wijk en Aalburg: Familie Versteeg, Maasdijk 27, tel: 0416-693236; Familie Venderbos, Kapt. H. van der Maadenstraat 9, tel: 0416-693914; Mevr. Duijster-van Bergeijk, Vlasakker 30, tel 0416-697419; Familie Duijster, Azaleastraat 7, tel: 0416-692333 Of op zaterdag 14 december van 9:00 tot 13:00 uur in de hal van de kerk (Polstraat 6). Er worden deze dag verse bolussen, kaarten en allerhande zaken verkocht. Het is zeker de moeite om even binnen te lopen, de koffie staat klaar. De opbrengst is bestemd voor het bouwfonds.


Meeroeien in Woudrichem

woudrichem • Enkele jaren geleden is de Stichting Altena Regatta gestart met het idee om inwoners in elke kern een roeiboot, een St Ayles Skiff, te laten bouwen. Een aantal boten zijn inmiddels gebouwd. Om inwoners van andere dorpen hiermee kennis te laten maken, enthousiast te maken en sfeer te proeven nodigt de Stichting Altena Regatta (aspirant) bouwers en roeiers uit om mee te varen met een tocht rond Altena. De tocht vertrekt op zaterdag 14 december om 8:00 uur vanaf de WSV in Woudrichem. De verwachting is rond 17:30 uur weer terug te zijn.