Herdruk 'Het verleden van Meeuwen'

meeuwen • Tot grote verrassing van de auteur zelf is het boekje 'Op reis naar het verleden van Meeuwen', geschreven door Cees de Gast, dat op zaterdag 9 november verscheen, binnen een week uitverkocht. Het is meteen in herdruk genomen, zodat het vanaf 20 november weer verkrijgbaar is bij de auteur via 0416-352390, op zaterdagmiddag bij de molenaars in de Witte Molen en bij boekhandel 't Schrijvertje in Veen.


Minimarkt in De
Notenhoff

andel • In De Notenhoff in Andel wordt vrijdag 22 november weer een minimarkt gehouden. Tijdens de markt, die van 14:00 tot 16:00 uur duurt, worden o.a. cadeauartikelen, kaarten en handwerkartikelen te koop aangeboden. Daarnaast zelfgemaakte erwtensoep, rookworsten, zult, groente en fruit, advocaat, kruidkoek met noten, kaas, snoepgoed, bloemen en planten. Ook aan de inwendige mens is gedacht.


Leger des Heils
collecteert

woudrichem/rijswijk • Vrijwilligers van het Leger des Heils gaan van 25 tot en met 30 november met de collectebus langs de deuren in Woudrichem en Rijswijk. De opbrengst van de jaarlijkse deur-tot-deurcollecte is bestemd voor lokale activiteiten, waarmee het Leger des Heils sociale uitsluiting en eenzaamheid bestrijdt.

q www.legerdesheils.nl