Achilles Veen laat zich niet verrassen

aalst/veen • Achilles Veen liet zich bij Roda Boys niet verrassen. Het werd 1-3 in Aalst, waarmee de equipe van trainer John Karelse door is in de beker naar de volgende ronde. Maarten Boddaert tekende de 0-1 aan, Teun Sebregts de 0-2 en Diego Meerveld de 0-3. Voor Roda Boys redde Niels Loef de eer met de 1-3 uit een penalty.

Jong Woudrichem verplettert MVV'58

meteren/woudrichem • Woudrichem, dat met een aantal jeugdspelers aantrad, had zaterdag geen kind aan MVV'58 om een ronde verder te komen in de beker. Het werd 0-9 in Meteren.

De thuisclub viel alleen op door een rode kaart en publieke bedreigingen aan het adres van de scheidsrechter, die nog even twijfelde om de wedstrijd in de rust te staken.
Na de 0-1 van Danny Schaap liep Woudrichem richting de tien na de rust. Voor Woudrichem scoorden Tim Saaman (twee keer), Dillis de Vries, Stefan de Bok, Mike van Wouwen, Quitin Ilahi en Bori Secreve. Wie de negende treffer had gemaakt, wist alleen de scheidsrechter.