Loting voor Proxsys Cup bekend

gorinchem/regio • Jan de Bruijn (de opa van Frenkie de Jong) en Leon de Bruijn hebben vrijdagavond de loting verricht van het zaalvoetbaltoernooi om de Proxsys Cup, dat van 21 december tot en met 4 januari wordt gehouden in De Oosterbliek. Ze maakten van poule 6 op voorhand de 'groep des doods'.

Een aantal clubs is terug van weggeweest in het toernooi, waaronder Sliedrecht, SV Meerkerk, HSSC'61 en Ameide. Titelverdediger GJS treft in de eerste poule Kozakken Boys, Woudrichem en GRC 14, eveneens al een poule om 'u' tegen te zeggen. In poule 2 zijn Altena en Sleeuwijk geplaatst, samen met LRC en SV Meerkerk. Poule 3, 4 en 5 kennen geen clubs uit Altena. Deze worden gevormd door respectievelijk Schelluinen, Herovina, SVW en HSSC'61, Lekvogels, Vuren, Ameide en Hardinxveld en Peursum, Sliedrecht, Asperen en VVAC.

Tenslotte poule 6, de hiervoor genoemde 'groep des doods'. Daarin is er één club uit de gemeente Altena vertegenwoordigd, te weten Dussense Boys. De zondagclub neemt het in een loodzware poule op tegen Heukelum, ASV Arkel en Unitas.