Goed gesprek in de buitenlucht

regio • Je hebt behoefte aan een goed gesprek. Je wilt je hart eens luchten zonder meteen allerlei goed bedoelde adviezen te krijgen. Je zoekt een luisterend oor. Henk Poelakker kan dat onder de noemer van 'walk en talk' bieden.

Een dergelijk gesprek vindt al wandelend in de buitenlucht plaats. Samen met Henk Poelakker loop je een route in de natuur van ongeveer een uur. Henk luistert, helpt je jouw gedachten te ordenen. Wandelen geeft je energie en zonder elkaar steeds te hoeven aankijken, praat je met Henk over je zorgen, je vragen, je vreugde, je verdriet enz. Het is een eenmalig gesprek, je ervaart hoe het is om je hart te luchten, om aan een buitenstaander die geen oordeel heeft je levensverhaal te vertellen. Leven er vragen op het gebied van werk of privé, jouw functioneren, de levensfasen, de opvoeding, de werkomgeving: Walk en Talk is bedoeld om een goed gesprek te voeren. Indien gewenst biedt Henk handvatten maar dat is niet zijn prioriteit; hij biedt zijn oren aan.

Als je wilt, komt Henk naar je toe en wandel je in de eigen omgeving. Andere optie is om op neutraal terrein de natuur te verkennen, bijvoorbeeld op 't Eiland Nederhemert. Je zult merken dat je lopend tot rust komt, dat er ontspanning volgt en dat je vrijuit kunt spreken in de wetenschap dat Henk uiteraard vertrouwelijk omgaat met dat wat genoemd wordt tijdens het gesprek.

Henk Poelakker werkte jarenlang in het onderwijs en is vanwege leukemie aan de zijlijn geraakt. Gelukkig heeft hij nog energie voor dit soort activiteiten. Er zijn geen kosten aan Walk en Talk verbonden. Alleen de gereden kilometers dienen vergoed te worden. U kunt Henk bereiken via
henkpoelakker@gmail.com.