Vakantiebijbelweek

genderen • Volgende week, in de herfstvakantie, is het in Genderen weer vakantiebijbelweek voor álle kinderen van de basisschool. De vakantiebijbelweek wordt vanuit beide kerken in Genderen georganiseerd. Op maandag 14 oktober zijn de kinderen welkom van 14:00 uur tot 16.30 uur en op dinsdag 15 en op woensdag 16 oktober van 9:30 uur tot 12:00 uur voor muziek, gezellig samen zijn, sketches met een boodschap en workshops. Maandag om 15:00 uur (inloop vanaf 14:45 uur) begint de nieuwste voorstelling van Matthijs Vlaardingerbroek. Iedereen is daarbij welkom en de entree is 1 euro per persoon. Het programma voor de kinderen van de basisschool start deze dag wel om 14:00 uur. Op zondag 30 oktober om 15:30 uur is er een speciale afsluiting voor en met de kinderen, waarbij ook iedereen van harte welkom is. Alle activiteiten vinden plaats in de gereformeerde kerk aan de Hoofdstraat in Genderen.


CDA praat met sportclubs

altena • De komende tijd bezoekt CDA Altena onder aanvoering sportwoordvoerder Arie-Pieter Verdoorn zoveel mogelijk sportverenigingen. Volgend jaar wordt in Altena het het nieuwe sport- en subsidiebeleid voor sportverenigingen vastgesteld. Het CDA wil tijdens de bezoeken zoveel mogelijk horen wat er leeft bij de sportverenigingen om zo het nieuwe beleid zo goed mogelijk vast te stellen. Het CDA heeft inmiddels al enkele gesprekken gevoerd. Verenigingen die ook in gesprek willen kunnen contact opnemen met Arie-Pieter Verdoorn, 06-20667416 of a.verdoorn@gemeentealtena.nl.


Bijeenkomst mantelzorgers

veen • Stichting Welzijn Pro Seniore houdt dinsdag 15 oktober weer een bijeenkomst voor mantelzorgers uit Babyloniënbroek, Drongelen, Eethen, Genderen, Meeuwen, Veen, Wijk en Aalburg. Mensen zijn welkom tussen 10:00 en 11:30 uur in De Vlaeshoff in Veen. Karin Schuwer geeft dan uitleg over wat de Wmo-consulent kan beteken voor mantelzorgers.