• Theaterhoppen is dit jaar op 2 en 3 november.
• Theaterhoppen is dit jaar op 2 en 3 november.

Zesde keer Theaterhoppen

woudrichem • Mensen kunnen op 2 en 3 november voor de zesde keer Theaterhoppen tijdens het unieke Woerkumse huiskamertheaterfestival.

Dit jaar kunnen bezoekers kiezen uit twee middagen en één avond, met ieder een eigen programma. Leuk voor theaterliefhebbers die een gevarieerd theateruitje willen en leuk voor als je gewoon eens kennis wilt maken met theater op een laagdrempelige manier: je bezoekt namelijk aansluitend vier korte voorstellingen van verschillende genres. Op de zaterdagmiddag is er op verzoek van een aantal gasten die eerder deelnamen een verkort programma met drie onderdelen. De variatie wordt door vaste 'hoppers' steeds goed gewaardeerd en als je nog wat onbekend bent met theater is het een handige manier om kennis te maken met verschillende vormen om te bepalen wat jou speciaal aanspreekt voor als je eens een langere voorstelling in een theater wilt bezoeken Maar bovenal is Theaterhoppen een gezellig uitje.

Tijdens Theaterhoppen bezoek je in één avond of middag lopend door de Woerkumse vesting in kleine groepen van 25 personen vier speellocaties. Op de zaterdagmiddag zijn dit er drie. Hierbij kun je in de huiskamers en bijzondere locaties op aanraakafstand genieten van verschillende podiumgenres. Ook dit jaar is er keuze uit een gevarieerd programma met voor ieder wat wils. Met onder andere cabaret, theater, zang en kleinkunst.

Kaarten kosten 25 euro per stuk en kunnen direct besteld worden via de website. Per dagdeel zijn 100 kaarten beschikbaar.


q www.theaterhoppen.nl