Afbeelding
Foto: aangeleverd

Beste groenteman van Nederland in Woerkum

woudrichem • Met Arthur en Nico Vos haalt Woudrichem niet zomaar een groenteman binnen. Vos werd in het seizoen 2014/2015 gekroond tot beste groenteman van Nederland in de categorie ambulante handel. De beste wil de groenteman nog steeds zijn, en dat zal Woudrichem merken ook.

Vos staat vanaf deze week op donderdagmiddag op de markt in Woudrichem. Hij probeert zich voortdurend te onderscheiden via een zeer uitgebreid assortiment, een goede kwaliteit en ook zeker de service. "Bij ons ben je verzekerd van lekkere, verse en voedselveilige producten. Het liefst halen we alles uit de buurt. En dat lukt aardig", volgens de groentemannen. Alle groenten en fruit zijn vers onder het motto: gisteren op het land, vandaag bij de klant.

Assortiment

Het assortiment bij Vos, die met zijn verkoopwagen van twaalf meter lang en zes meter breed ook op de markten in Ouddorp aan zee, Bleskensgraaf, Andel en Ameide staat, is bijzonder. Zomaar een paar voorbeelden. Acht soorten paddenstoelen, tien soorten sla, acht soorten tomaten. "En als we het niet hebben? Dan wordt het voor de klant besteld."

Ook wordt er bij Vos sinaasappelsap vers geperst aan de kraam, asperges geschild, smoothies gemaakt, ananassen geschild of fruitsalade gemaakt. Tevens worden er biologische sappen verkocht.

"We presenteren voor onze kraam elke dag een 1 euro-tafel. Deze artikelen zijn per stuk of per zak 1 euro en door de klant zelf te kiezen", zeggen de groentemannen.

Bestellen

De producten bij Vos kunnen ook van tevoren worden besteld. Daarvoor kunnen mensen de website bezoeken en vervolgens het bestelformulier invullen met het tijdstip erbij wanneer het opgehaald wordt. De bestelling staat dan op dat tijdstip klaar bij de kraam.
Op de openingsdag kunnen de Woudrichemmers profiteren van openingsaanbiedingen en ligt er iets leuks klaar voor de kinderen.

q www.vosgroenteenfruit.nl