Afbeelding
Foto: aangeleverd

Tandprothetische praktijk opent deuren

regio • Tandprothetische Praktijk Zembowicz in Waalwijk organiseert op zaterdag 14 september een open dag.

Vanaf 10:00 tot en met 15:00 uur zijn geïnteresseerden op deze dag van harte welkom in de praktijk, waar van alles zal worden uitgelegd over tandprothetiek, de behandeling, de nazorg en alles wat daar voor de rest nog bij komt kijken. Mensen kunnen vrij binnenlopen in de praktijk en gerichte vragen stellen aan tandprotheticus en eigenaar Radek Zembowicz en zijn team.

"Wat wij tijdens de open dag vooral over willen brengen is een eerste advies. Mensen die bijvoorbeeld pijnklachten of problemen hebben met het huidige kunstgebit, kunnen om advies vragen bij de heer Zembowicz. Afhankelijk van het soort advies en de wens van de klant kan er een vervolgafspraak ingepland worden," aldus Peggy Dijkman, als officemanager verbonden aan de praktijk.



Het vakgebied van Zembowicz is in de loop der jaren behoorlijk uitgebreid. Alle uitneembare constructies kunnen worden vervaardigd. Van een volledige en gedeeltelijke prothese, metalen frames, tot kunststof plaatjes of klikgebit. Affiniteit met klanten, gedegen kennis en één aanspreekpunt horen bij de capaciteiten van de tandprothetische praktijk.

Zembowicz tracht op deze zaterdag openheid te geven in zijn vak. Bedoeld voor iedereen die iets wil weten over de mogelijkheden van de huidige mondsituatie. Het voordeel van de praktijk van Zembowicz is bovendien dat hij een eigen tandtechnisch lab aan boord heeft met een team van specialisten, zonder tussenpersonen. Specifieke wensen kunnen 'één op één' worden omgezet in resultaat. Daar is de klant bij betrokken: de vervaardiging van protheses of het klikgebit gebeurt in een vijftal fases. Van het aanmeten tot uitkiezen van de tanden en kiezen, tot het plaatsen.

Tandprothetische Praktijk Zembowicz voert hiernaast ook reparaties uit van een bestaand kunstgebit. De bestaande prothese kan - vaak binnen 3 tot 4 uur - weer passend worden gemaakt.

q www.tppzembowicz.nl