Goed herstel Kozakken Boys

groesbeek • Kozakken Boys herstelde zich zaterdag goed van de nederlaag tegen TEC op de openingsdag. In Groesbeek pakten de Werkendammers de draad op met een 1-2 zege bij De Treffers. Kort na het kwartier kreeg Tyrone Conraad de kans om Kozakken Boys aan de openingstreffer te helpen, maar verzuimde dat. Na de rust had Conraad wel succes. In eerste instantie pareerde de sluitpost van De Treffers nog, maar via de kluts ging de 0-1 in het doel. Vervolgens zorgde Yasin Ouja na te zijn neergehaald uit een vrije trap voor de 0-2. De Treffers kwam niet verder meer dan de 1-2 een minuut voor tijd middels Lowie van Zundert.

Pikstart van Veen

spijkenisse • Achilles Veen had zaterdag pas in de tweede helft het vizier op scherp staan bij Spijkenisse. Sen Aerts opende de score. Vervolgens was het de beurt aan Remon Koenen, die een voorzet van Teun Sebregts binnen werkte voor de 0-2. Spijkenisse kwam niet verder dan de 1-2. Het was Remon Koenen, die op aangeven van Sen Aerts met de 1-3 de wedstrijd in het slot gooide. "Na wat omzettingen begon het beter te lopen", luidde het commentaar van trainer Karelse.