Feestprogramma 'De Oude School'

drongelen • Het feestprogramma van Stichting Dorpsbelangen Drongelen begint op dinsdag 10 september en duurt tot en met zaterdag 14 september. Hieronder staat het programma van dag tot dag.
Dinsdag 10 september:
19.30 uur: opening feestweek door wethouder Matthijs van Oosten. Aansluitend is er een tentoonstelling over 60 jaar Stichting Dorpsbelangen Drongelen. Inloop vanaf 19.00 uur.
Woensdag 11 september:
14.00 uur: Clown Wilco
15.30 uur: Roofvogelshow
18.00 uur: Een bijzondere Eten voor Ouderen.
Donderdag 12 september:
19.30 uur: Pubquiz
Vrijdag 13 september:
20.00 uur: Optredens van Fenderlee en The last Lane
Zaterdag 14 september:
12.00 uur Drongelense dorpsbrunch
20.30 uur: Feestavond met reünie-disco


ETS-Bijbelcursus

sleeuwijk • Het nieuwe seizoen van de ETS-Bijbelcursus van het Evangelisch College gaat op dinsdag 10 september van start. De lessen vinden plaats op de tweede en vierde dinsdag van de maand van 19:30 tot 22:00 uur in het Altena College aan de Rijksstraatweg 153. De lessen worden verzorgd door Leo van den Heuvel (Oude Testament) en Steven Verhorst (Nieuwe Testament). Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om in september gratis en vrijblijvend de lessen bij te wonen. Vooraf aanmelden is niet nodig. De cursus is bedoeld voor iedereen die de Bijbel beter wil leren kennen, begrijpen en toepassen. In de lessen is onder meer aandacht voor de achtergrond, thema's, context en hoofdgedachten van elk Bijbelboek. De inhoudt van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren, waarin alle Bijbelboeken aan bod komen. Per les wordt meestal één boek behandeld. Het Evangelisch College zet zich in voor Bijbelonderwijs in Nederland en biedt de interkerkelijke ETS-Bijbelcursus aan op 55 locaties in Nederland. Jaarlijks volgen meer dan duizend mensen deze cursus.

q www.evangelisch-college.nl