GDC-NOAD'32 op eerste speeldag

regio • Promovendi MVV'58 en BZC'14 (fusie tussen Brakel en Zuilichem) staan op zaterdag 21 september in de eerste speelronde van 3D tegenover elkaar. In deze klasse ook meteen een Altena-derby: GDC-NOAD'32. De 2e klasse F heeft op de eerste speeldag direct enkele - op papier - aantrekkelijke wedstrijden in huis. Leon Elands gaat met het gepromoveerde ASV Arkel meteen op bezoek bij zijn vorige club Woudrichem. Wilhelmina'26 ontvangt de overburen: Roda Boys komt met het pontje over. Het gedegradeerde GJS kan bij Pelikaan meteen de borst natmaken. Promovendus Papendrecht opent de competitie in 1C op zaterdag 21 september met een derby: het Dordtse Oranje Wit komt op bezoek. LRC Leerdam ontmoet eveneens een streekgenoot op eigen veld: Almkerk. Sliedrecht reist meteen naar Kloetinge, dat naar verluidt snode plannen heeft. Promovendus Nivo Sparta begint met een uitwedstrijd tegen Montfoort.


Westerduin stopt toch niet

regio • Marvin Westerduin (Nivo Sparta) is teruggekomen op zijn besluit om met voetballen te stoppen. Westerduin gaat toch met Willem Looijen, met wie hij in Zaltbommel en eerder ook bij SteDoCo samenspeelde, mee naar de Spijke vierderklasser SVS'65.


Avond voor clubvrijwilligers

werkendam • De KNVB houdt woensdag 11 september een aftrapbijeenkomst bij Kozakken Boys in Werkendam. Deze bijeenkomst is bedoeld voor nieuwe vrijwilligers van clubs in de regio. "Om jou en je collega-vrijwilligers die ook net gestart zijn goed op weg te helpen, nodigen we je uit om één van de KNVB Aftrapbijeenkomsten te bezoeken. In elke regio is er een bijeenkomst waar je mede-vrijwilligers ontmoet, maar ook KNVB-medewerkers waarmee je het komende seizoen contact op kunt nemen. Daarnaast vertellen we je in een specifieke workshop meer over jouw rol en geven we handige tips", meldt de KNVB.