Line Dance in Drongelen

drongelen • Dorpshuis De Oude School in Drongelen houdt Line Dance voor iedereen die het leuk vindt om te line-dancen, of het graag wil leren. Er wordt gestart op dinsdagavond 17 september om 19:30 uur en vervolgens is het elke dinsdagavond line-dancen in het dorpshuis. Iedere keer wordt er gestart met het herhalen van een dans, zodat beginners ook mee kunnen doen. Vervolgens wordt er 'geknald' op al die gouwe-ouwe, en nieuwe, dansen. Rond 21:00 uur kunnen de dansschoenen weer uit en de sloffen weer aan. Kosten bedragen 37,50 euro voor drie maanden.
Aanmelden kan via linedance@dorpshuisdrongelen.nl.

q www.dorpshuisdrongelen.nl


Beverexcursies

hank • Beverexcursie vanaf Jachthaven Vissershang in Hank, op elke dins-, donder- en zaterdag in juli. Een vaartocht van 19:30 tot 22:00 uur onder leiding van een Biesboschgids. De tocht is inclusief koffie of thee met een koekje en een beverborreltje. De bevers zijn weer volop te zien in de Biesbosch. Met de fluisterboot, een authentieke rietaak voorzien van een door zonne-energie aangedreven elektro-motor varen de deelnemers aan de tocht geruisloos door de kreken van de Biesbosch. Reserveren of meer informatie: 0162-402450.

q www.vissershang.nl


Magistraal

heusden • Vier musici zullen op vrijdag 13 september een instrumentaal concert verzorgen in de Grote of Sint-Catharinakerk in Heusden. Ze zullen hierbij de nieuwe cd Magistraal presenteren, die in de St. Joriskerk in Amersfoort is opgenomen. De vier musici zullen de twee orgels in de kerk (hoofd- en koororgel) bespelen, maar ook de vleugel en synthesizer. Bij enkele nummers wagen ze zich zelfs aan slagwerk. De avond begint om 20:00 uur en kaarten zijn te reserveren via www.peterwildeman.nl. Tijdens de avond zal ook een collecte worden gehouden ten bate van Stichting Hulp Vervolgde Christenen.