Bourgondisch Heusden

heusden • Burgemeester Willemijn van Hees maakt zaterdag 22 juni tijdens het historisch en gastronomisch evenement Bourgondisch Heusden meerdere prijswinnaars bekend.

Zo horen de aanwezigen in Heusden wie de Droom van 2018 had in Heusden en welke sporter goud wint in de categorie Doener van 2018. Daarnaast maakt Van Hees ook bekend wie er vandoor gaat met de Burgemeester Henk Willems Cultuurprijs. Vanaf 15.00 uur maakt burgemeester Willemijn van Hees bekend wie er in de prijzen valt. De festiviteiten vinden plaats bij de kasteelruïne in vesting Heusden. Ieder jaar reikt de gemeente Heusden in de gemeente de Dromen. Doen. Heusden.–awards uit. Eerder dit jaar zijn er zijn meer dan 2500 stemmen uitgebracht op de genomineerden. Tijdens verschillende publieke evenementen zijn de winnaars bekend gemaakt in de categorieën Doener (ondernemer), Doener (vrijwilliger) en Heusdenaar van 2018. Op zaterdag 22 juni zijn de laatste twee categorieën aan de beurt. Aansluitend op de bekendmaking van de winnaar van de cultuurprijs maakt Heusden dus bekend wie de droom van 2018 had in Heusden en welke sporter goud wint in de categorie doener. De genomineerden en winnaars van de Dromen. Doen. Heusden. –awards staan op onderstaande website.

In het weekend van 22 juni vindt Bourgondisch Heusden plaats. Bezoekers wanen zichzelf in vroegere tijden en lopen tussen de middeleeuwse bewoners van de vestingstad.


q www.heusden.nl/DDH2018