Spelers wisselen weer van club

regio • Zaterdag 15 juni is weer de sluitingsdatum voor de overschrijvingen in het amateurvoetbal. Met name Kozakken Boys, Achilles Veen en Almkerk timmerden weer flink aan de weg met een groot aantal nieuwe spelers. De Werkendammers tellen komend seizoen zo'n vijftien nieuwe gezichten, de club uit Almkerk negen en Achilles Veen vijf. Ook Wilhelmina'26 en GRC 14 hebben op het gebied van transfers niet stil gezeten. Het volledige overzicht met alle clubs uit Altena is na te lezen via Regio-voetbal.

q www.regio-voetbal.nl


WaterbouwCup bij vv Almkerk

almkerk • Elf waterbouwbedrijven gaat vrijdag 21 juni de sportieve strijd met elkaar aan bij vv Almkerk. Jaarlijks wordt er tussen waterbouwbedrijven een onderling voetbaltoernooi gehouden, dat wordt georganiseerd door de winnaar van het voorgaande jaar. De winnaar kiest tevens de locatie voor het toernooi. De Klerk Waterbouw Werkendam won het toernooi in 2018 en heeft gekozen voor het sportpark van de Almkerkse voetbalclub. Hier wordt tussen 13:00 en 17:30 uur door de elf teams in potjes van zeven tegen zeven gestreden om de WaterbouwCup 2019. Deelnemende bedrijven zijn De Klerk, Hakkers, BAM, Van der Straaten, Hebo, Voorbij, Ballast Nedam, Port of Rotterdam, Van den Herik, De Koning, Martens en Van Oord.


FC De Rebellen tegen Sleeuwijk

sleeuwijk • Vanwege het jubileum van vv Sleeuwijk speelt het eerste team zaterdag 22 juni een wedstrijd tegen FC De Rebellen, een bonte verzameling van ex-profs die het spelletje allemaal net een beetje minder serieus nemen. Het gaat om spelers als Andy van der Meijde, Ricky van den Bergh en Sjaak Polak, die 'hoogstwaarschijnlijk' acte de presence zullen geven in Sleeuwijk. Er zal twee keer 35 minuten worden gespeeld en de wedstrijd staat onder de leiding van Arie Vroege, een zeer trouw lid van het scheidsrechterskorps van Sleeuwijk. De wedstrijd begint om 16:00 uur en wordt afgesloten met een derde helft.