Drama voor Erik den Ouden

eethen • Voor Erik den Ouden van GDC liep de wedstrijd tegen Meerkerk uit op een persoonlijk drama. Na een botsing en stevige tackle met Meerkerker Luuk van der Leun moest Den Ouden er in de vierde minuut al geblesseerd af. Na een bezoek aan het ziekenkuis bleek uit de foto's, dat hij zijn scheenbeen had gebroken en kon de ongelukkige GDC'er meteen de gipskamer in.


Altena uit nacompetitie

nieuwendijk • Het standpunt van Altena om afgelopen zaterdag niet in Numansdorp tegen NSVV te spelen, heeft de KNVB doen besluiten de Numansdorpers tot winnaar te verklaren. De nacompetitie zit er hiermee voor Altena op zonder dat er een minuut is gespeeld. Na het vuurwerkincident van van het weekend daarvoor was Altena niet bereid om in Numansdorp te spelen; neutraal terrein was voor de Nieuwendijkers wel bespreekbaar geweest. De KNVB ging daar echter niet in mee. NSVV speelde zaterdag daarom het Zwijndrechtse VVGZ. Na verlenging won de ploeg uit Numansdorp met 2-1, waardoor NSVV zaterdag mag aantreden tegen Papendrecht voor een plek in de eerste klasse.


Habtemariam vertrekt bij SteDoCo

hoornaar • Medhanie Habtemariam maakt volgend seizoen geen onderdeel uit van de selectie van SteDoCo. De 25-jarige buitenspeler gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. De voormalig international van Eritrea kon in Hoornaar niet altijd rekenen op een basisplaats, maar liet gedurende het seizoen zien op meerdere posities uit de voeten te kunnen. Habtemariam kwam over van Kozakken Boys.


Venderbos naar Unitas-zaterdag

gorinchem • Het naar de vierde klasse gedegradeerde Unitas-zaterdag heeft voor de zesde aanwinst binnen: Mike Venderbos keert na een jaar SVW terug op Molenvliet.