Frisse wind door BKA

altena • Bedrijvenkring Altena (BKA) heeft twee nieuwe bestuursleden die aan de slag gaan met verschillende projecten die Bedrijvenkring Altena op de agenda heeft.

Hans Waaijenberg, mede eigenaar W+N Accountants & Adviseurs, en Machiel Mol, directeur-eigenaar Mol & Roubos Makelaardij, sluiten zich aan bij het bestuur van Bedrijvenkring Altena. De twee gaan aan de slag met de verschillende projecten die BKA op de agenda heeft staan. Machiel Mol stelt zich bovendien graag voor als nieuwe bestuursvoorzitter.

Lunch

Bedrijvenkring Altena nodigt ondernemers uit Altena uit voor een heerlijke lunch bij Schouten Europe B.V. in Giessen, op vrijdag 21 juni. De lunch wordt volledig verzorgd door Partyservice Van Den Heuvel. Er zijn geen kosten aan verbonden wanneer deelnemers ondernemen in Altena.

Tijdens de lunch kunnen ondernemers kennis maken met het hele bestuur én de leden van Bedrijvenkring Altena. Daarnaast neemt Mark Noorloos, Marketing Manager van Schouten Europe BV, bezoekers mee in het unieke verhaal van Schouten Europe BV.

Aanmelden voor deze lunch die, zoals gezegd wordt gehouden op vrijdag 21 juni, kan door een e-mail te sturen naar info@bka-altena.nl.