Maaswaarden zoekt vrijwilligers clubs

wijk en aalburg • Op dit moment zijn de activiteitenbegeleiders van Zorgplein Maaswaarden druk bezig om allerlei clubs op te zetten vanuit interesses van de bewoners. Hiervoor is hulp van vrijwilligers van harte welkom. De volgende clubs worden opgestart: maandagmiddag 14:15 tot 16:15 uur: de Mannenclub; dinsdagmiddag 14:15 tot 16:15 uur: de Wandelclub; donderdagmiddag 14:15 tot 16:15 uur: de Vierseizoenenclub; donderdagavond 19:00 tot 20:30 uur: de Variaclub; vrijdagochtend 10:30 tot 11:30 uur: de Beweegclub en vrijdagmiddag 14:15 tot 16:15 uur: de Zangclub.

Meer informatie over de inhoud van de clubs of aanmelden via Bert Noorloos, 0416-698400. Mailen kan ook: b.noorloos@maaswaarden.nl.


Inschrijven voor timmerdorp

genderen • Bij het pas geopende Park Veldzicht in Genderen wordt van 5 tot 9 augustus het timmerdorp gehouden. Inschrijven hiervoor kan op dinsdag 18 of vrijdag 21 juni tussen 19:00 en 21:00 uur bij Bulkstraat 30 in Genderen. Vanwege verhoogde kosten is de organisatie gedwongen het inschrijfgeld te verhogen naar 30 euro per deelnemer, graag bij inschrijven gepast betalen. Verder wordt er gezocht naar enthousiaste vrijwilligers die mee komen timmeren.


Middagvierdaagse Wijk en Aalburg

wijk en aalburg • Maaswaarden en WSV Wandelvreugd houden van dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 juni een middagvierdaagse in Wijk en Aalburg. Deze middagvierdaagse is bedoeld voor mensen die niet meer zo goed ter been zijn: er kan gewandeld of gerold worden. Vier middagen worden speciale routes uitgezet door Wijk en Aalburg, geschikt voor rollator en rolstoelen. De vierdaagse start dagelijks om 14:00 uur. Wie gebruik maakt van een rolstoel dient daar wel zelf voor te zorgen evenals iemand die wil duwen. Voor inschrijven kan contact worden opgenomen opnemen met Maaswaarden, 0416-698400.


Timmerdorp Werkendam stopt

werkendam • Het Bestuur van Timmerdorp Werkendam heeft meegedeeld dat Timmerdorp Werkendam ophoudt te bestaan. Een aantal bestuursleden, die zich al tien jaar of langer vrijwillig hebben ingezet om van het Timmerdorp een prachtig kinderfeest te maken, heeft aangegeven dat zij graag het stokje willen overdragen. Helaas is het niet gelukt om voor hen geschikte opvolgers te vinden. Ook het aantal vrijwilligers loopt sterk terug. Daarom ziet de stichting Timmerdorp Werkendam op dit moment geen andere oplossing dan te stoppen met Timmerdorp Werkendam. De stichting blijft voorlopig wel bestaan. Wanneer in de toekomst een groep mensen opstaat om het Timmerdorp een nieuw leven in te blazen, dan kunnen zij in principe verder gaan onder dezelfde stichting.


Rijbewijskeuringen

heusden • Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen op 18 juni en 16 juli medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. De keuringen worden gehouden in de Schakel, Vermeerstraat 58 A in Heusden. Een afspraak maken met de arts kan via Regelzorg Rijbewijskeuringen, 088-2323300.