Melktap open

almkerk • De nieuwe melktap bij de Bloemplaat Hoeve in Almkerk is vorige week officieel geopend. Bij de boerderij aan de Duijlweg 6A kunnen mensen voortaan zelf verse melk tappen.Tussen 7:00 en 21:00 uur kan er melk worden getapt bij de Bloemplaat Hoeve.


Korting 't Winckeltje

poederoijen • De hele maand juni geldt er in 't Winckeltje aan de Maasdijk 60 in Poederoijen een korting van vijftig procent op de toch al lage prijzen. Er is veel kleding ingeleverd, dus er is weer een ruime keus in tweedehands kleding. 't Winckeltje is open op maandagmiddag- en avond en op dinsdagmiddag en woensdagochtend.

q www.twinckeltjepoederoijen.123website.nl


Publieksjaarverslag 2018 door Rivas

gorinchem • Rivas Zorggroep heeft maandag het digitale publieksjaarverslag 2018: 'Samen sterk' gepubliceerd. In dit verslag biedt Rivas cliënten, medewerkers, verwijzers, samenwerkingspartners en andere stakeholders een overzicht van de ontwikkelingen en prestaties in 2018 én de toegevoegde waarde van Rivas als aanbieder van ketenzorg voor cliënten en inwoners in de regio. Verder gaat de Raad van Bestuur in op de visie voor de nabije toekomst.

q www.rivas.nl/jaarverslag