Drie clubs in nacompetitie

regio • Drie clubs uit het Land van Altena haalden zaterdag de nacompetitie nog voor promotie. In de eerste klasse speelde GRC 14 zich niet alleen veilig met de 0-2 bij LRC, maar de fusieclub greep bovendien de derde periodetitel. GRC 14 begint de nacompetitie komende zaterdag uit tegen ARC uit Alphen aan den Rijn. In de tweede klasse pakte Altena nog verrassend de derde periodetitel na de 2-5 winst bij Heukelum. De Nieuwendijkers starten de nacompetitie zaterdag uit bij NSVV in Numansdorp. In de derde klasse pakte GDC de derde periodetitel met de 0-1 bij RFC. De Eethenaren kunnen aan bak in de nacompetitie komende zaterdag bij en tegen Brederodes in Vianen.


Sparta'30 krijgt twee voorzitters

andel • Sparta'30 hoopt de leemte in het bestuur op te gaan vullen met twee voorzitters. Tijdens een extra ledenvergadering op 13 juni kunnen de leden kiezen voor Kees van der Linden en Frans Sterrenburg. Beide heren willen het voorzitterschap als duo invullen.

Met hun komst brengen Van der Linden en Sterrenburg veel ervaring mee om het jonge bestuur steun te bieden. De 66-jarige Kees van der Linden was al eens veertien jaar secretaris bij Sparta'30 en ook de 74-jarige Frans Sterrenburg is een oudgediende. Hij hanteerde al eens acht jaar de voorzittershamer in Andel.


Leushuis naar OJC Rosmalen

woudrichem/rosmalen • Willem Leushuis (67) wordt met ingang van volgend seizoen trainer van zondagderdedivisionist OJC Rosmalen, waar hij moet gaan bouwen aan een nieuw elftal omdat veel spelers vertrekken.

De inwoner van Woudrichem mag met recht een ervaren trainer worden genoemd en werkte onder meer bij Helmond Sport, FC Eindhoven, Kozakken Boys, ASWH en IJsselmeervogels, met ook nog uitstapjes naar de Verenigde Arabische Emiraten en Koeweit.