Sportieve strijd in Andel

andel • Het is inmiddels al bijna een traditie aan het worden. Net als voorgaande jaren vindt er weer een bijzondere voetbalwedstrijd plaats tussen het G-team en AltenaLokaal, dit keer op donderdag 6 juni vanaf 19:00 uur op het veld van Sparta'30 in Andel. De opbrengst van de avond is bestemd voor een goed doel dat op die avond bekend gemaakt zal worden. Na de wedstrijd worden er heerlijke hapjes verkocht en zal een dj zorgen voor de muzikale omlijsting. Meer informatie: Jenneke Komejan, j.komejan@gemeentealtena.nl.


Kookcursus voor mannen

wijk en aalburg • Stichting Welzijn Pro Seniore start voor de tweede keer in samenwerking met woonzorglocatie Maaswaarden een kookcursus voor mannen. De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten op dinsdag en wordt gegeven in het restaurant van Wijkestein, Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg. Onder begeleiding van kok Niek Geneuglijk leren de mannen een eenvoudige maaltijd bereiden. En deze maaltijd wordt na het koken gezellig samen met de medecursisten genuttigd. De cursus start op dinsdag 18 juni en bestaat uit zes bijeenkomsten, steeds van 16:00 tot 19:00 uur. Deelname kost 12,50 euro per bijeenkomst en 75 euro voor alles zes de bijeenkomsten. Maximaal aantal deelnemers is zes. Aanmelden kan bij Heleen van der Hulst, heleenvanderhulst@st-welzijnproseniore.nl of 06-30279852.


Reünie Walewyc

regio • De Walewyc Mavo bestaat 80 jaar en dat moet gevierd worden. Er zijn dit schooljaar diverse activiteiten georganiseerd voor de leerlingen en de medewerkers, maar ook oud-leerlingen én oud-medewerkers worden niet vergeten. Daarom houdt de Walewyc een grote reünie op zaterdag 29 juni in de school aan de Olympiaweg in Waalwijk. Vanaf 19:00 uur staan de deuren open voor alle huidige medewerkers én oud-medewerkers en vanaf 20:00 uur zijn alle oud-leerlingen van harte welkom. Inschrijven kan via:

q www.reuniewalewyc.nl