• Meezingen met 85-jarige Fanfare ONS.
• Meezingen met 85-jarige Fanfare ONS.

Meezingfestijn met Fanfare ONS

nieuwendijk • De jubilerende Nieuwendijkse muziekvereniging 'Overwinning Na Strijd', opgericht in 1934 en dit jaar dus op de kop af 85 jaar oud, houdt zaterdagavond 25 mei een 'A-meezing' Jubileumconcert in dorpshuis Tavenu.

De jarige fanfare wil graag alle belangstellenden voor deze onvergetelijke muzikale feestavond uitnodigen. Zowel het opleidingsorkest als het fanfareorkest halen alles uit de kast om de feestelijke sfeer er goed in te brengen. Het zal luisteraars verbazen in hoeveel verschillende genres er regelrechte meezingers zijn gevonden. Het belooft dan ook weer een geweldige avond te worden, passend in de traditie van de 'ONS-successen' zoals recentelijk Maestro Nieuwendijk en wat langer geleden de Proms-concerten. Ook deze keer zal het orkest weer onder de vertrouwde leiding staan van Anneke Konings-Kros. Claudia en Leanda Versteeg en Hans Willem van Kakerken, die de avond ook zal presenteren, zullen ONS met zang ondersteunen. Daarnaast zal ook Sandra Groeneveld, muzikant bij de fanfare, de meezingmicrofoon ter hand nemen. En niet alleen bij 'de groten' zit zangtalent, ook twee jongedames uit het opleidingsorkest kunnen er wat van!

ONS gaat via het kleine café aan de haven, waar (wie weet) Malle Babbe nog ontmoet wordt, zomaar via het Dorp door naar Tavenu, waar de musical van Abba speelt. En welke nummers er daar allemaal nog uit de jukebox komen..? 't Is een kwestie van geduld…!

Kaartjes voor het 'A-meezing' Jubileumconcert kosten 7,50 euro, inclusief een consumptie, en zijn te verkrijgen bij Dorpshuis Tavenu of via de leden van de fanfare. Er kan ook per e-mail gereserveerd worden: info@fanfare-ons.nl. De avond begint om 20:00 uur.