Inschrijven dagreis De Zalmtrek

woudrichem • Ouderenvereniging de zalmtrek houdt op woensdag 26 juni weerde jaarlijkse dagreis. Dit keer wordt er afgereisd naar Garderen om daar zandsculpturen te bezichtigen. In de middag wordt er vanuit Kampen een bootreis gemaakt. Inschrijven voor deze dagreis kan op dinsdag 21 mei tussen 14:00 en 16:00 uur. Deelname kost 68 euro voor donateurs en 75 euro voor niet donateurs.


Altena Prom 2019

nieuwendijk • In de Xinix in Nieuwendijk wordt donderdag 23 mei het Altena Prom gehouden, voor alle eindexamenleerlingen van het Altena College uit Sleeuwijk. Na twee weken hard blokken zitten hun examens erop en is het tijd voor een feestje. In hun mooiste (gala)kleding arriveren de leerlingen bij de rode loper in een zo origineel mogelijk voertuig. Van oldtimers en sportwagens tot bakfietsen; alles is voorbij gekomen tijdens de afgelopen drie edities, vaak met een apetrotse ouder als chauffeur.

De stoet voertuigen zal rond 19:00 uur over de Rijksweg en via het Dijkje aan komen rijden. Op deze route zal de rotonde bij het viaduct en de Doornseweg zoveel mogelijk vrij gehouden worden. Natuurlijk is iedereen van harte uitgenodigd om de stoet te bekijken, wel wordt gevraagd om zoveel mogelijk op de fiets of te voet te komen. Parkeren kan eventueel bij het winkelcentrum in Nieuwendijk.


Boeken voor BoekbankHank

hank • In en nabij Kerkstraat 15 A in Hank wordt in het weekend van 22 en 23 juni de jaarlijkse grote boekenmarkt gehouden. Boeken voor BoekbankHank zijn nog steeds welkom. Wie boeken wil afstaan kan op maandag, dinsdag en donderdag tussen 10:00 en 12:00 uur terecht bij de pastorie aan de Kerkstraat 15A in Hank. Ook kunnen boeken worden ingeleverd bij Corina van Kuijk-Klute, Kerkstraat 35 in Hank of bij Annie en Arie Dolislager, Julianastraat 23 in Hank.