Dussense Boys wint bij VCW

dussen • Dussense Boys heeft zich zondag laten gelden met 1-4 overwinning bij VCW.

Dussense Boys had nog wat goed te maken zondag voor de nederlaag afgelopen dinsdagavond bij Boeimeer met 5-4, nadat de Dussenaren bij de rust nog op 0-4 stonden. Tegen VCW draaiden de Dussenaren de rollen om en wonnen met 1-4. Op de ranglijst blijven de Dussenaren staan op de negende plaats, wat alleszins acceptabel is.

"Ik verwachtte een reactie op het gebeurde bij Boeimeer en dat hebben ze uitstekend gedaan. Jammer was wel dat we nog een doelpunt tegen kregen", aldus trainer Antoine Hoevenaren.

In Wagenberg opende Frank de Wit de score en verdubbelde Lars Branderhorst naar 0-2 rond het half uur. Na de rust trok Harry Sassen de score op naar 0-3 en maakte André Segeren er 0-4 van. Een kwartier voor tijd kreeg VCW nog een penalty en maakte er 1-4 van. Vanwege Koningsdag was Dussense Boys het enige team dat in actie kwam voor de competitie. Komend weekend is er eveneens een beperkt programma.

Zaterdag 4 mei

Kozakken Boys - VVSB

Achilles Veen - Jong FC Den Bosch

NOAD'32 - Pelikaan

Vuren - Sparta'30

Alle verslagen zijn natuurlijk weer na te lezen via Regio-voetbal.nl. Elk weekend verschijnen er tientallen wedstrijdverslagen op Regio-Voetbal. Bij de 'wedstrijden van de week' staan onze verslaggevers zelf langs de lijn. Voor de overige verslagen wordt gebeld met (vooral) de trainers/leiders van de regioclubs. De clubs in de plaatsen (o.a. Gorinchem – Hardinxveld – Sliedrecht) waar Het Kontakt Edities/Regio-Voetbal geen krant heeft, leveren hun verslagen zelf bij onze redactie aan.