Dagkamp 2019

wijk en aalburg • In de tweede week van de zomervakantie houdt Stichting Paraplu Aalburg het Dagkamp, van maandag 15 tot en met vrijdag 19 juli verblijven de deelnemers in en rond kampeerboerderij De Hoge Distel in Helvoirt. De bus rijdt dagelijks op en neer naar het kamp, zodat kinderen thuis kunnen eten, hun verhaal kwijt kunnen en lekker in hun eigen bed kunnen slapen.

Dagkamp is voor alle kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Het thema is dit jaar 'de Helden van Helvoirt'. De kinderen moeten zelf hun lunch meenemen, voor drinken wordt gezorgd en de kinderen krijgen regelmatig iets lekkers.

Inschrijven voor Dagkamp kan vanaf 15 mei via dagkamp@kpnplanet.nl. Vermeld naam, adres en leeftijd van de kind(eren) in de mail. Zodra alle gegevens zijn verwerkt krijgen ouders/ verzorgers een bevestigingsbrief met daarop onder andere de bustijden, telefoonnummers van de leiding, het kampadres en het rekeningnummer waarop het inschrijfgeld overgemaakt kan worden. Kosten voor het Dagkamp bedragen 50 euro, tweede en volgende kinderen uit hetzelfde gezin betalen 47,50 euro. Leden van stichting Paraplu krijgen 2,50 euro korting. Het inschrijfgeld is inclusief de buskosten. Er kunnen 75 kinderen mee.


Avondvierdaagse Giessen

giessen • De dertiende editie van de avondvierdaagse om Giessen wordt gehouden van dinsdag 14 mei tot en met vrijdag 17 mei. Dit jaar is er de mogelijkheid om 3, 5 of 10 kilometer te lopen.

Voorinschrijven, met korting, is mogelijk op maandag 13 mei van 18:00 tot 19:30 uur in Café 't Voske in Giessen. Deelname kost tijdens de voorinschrijving 6,50 euro voor volwassenen en 4,50 euro voor jeugd tot en met 16 jaar. Ook is het nog mogelijk om op dinsdag 14 mei voor de start van de avondvierdaagse in te schrijven. Dan zijn de kosten 7,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot en met 16 jaar. Start en finish is dagelijks vanaf Café-Cafetaria 't Voske in Giessen.