CFM/Transito verliest laatste duel

werkendam • CFM/Transito verloor vrijdagavond de laatste wedstrijd van het seizoen. In Roosendaal was Bristol Team met 7-6 te sterk. Voor de Werkendammers stond er niks meer op het spel, aangezien de vijfde plaats in de eindrangschikking al verzekerd was. CFM/Transito begon erg slecht aan de wedstrijd en beide teams gingen met een 4-2 ruststand rusten. Ook in de tweede helft kwam het Werkendamse spel niet goed uit de verf. Ondanks een aantal treffers van CFM/Transito ging Bristol Team er met 7-6 terecht met de overwinning van door. CFM/Transito komt volgend seizoen wederom uit in de Eerste Divisie.


Twee keer goud voor Sonnema

wijk en aalburg • Rick Sonnema heeft dit weekend twee keer goud gepakt bij de Strive and Struggle Open Cup in Den Bosch. Als eerst stond de gemixte poule heren en dames 16+ op het programma, met als hoofdprijs een beker van één meter. Overtuigend wist Sonnema de voorrondes te winnen, waardoor hij in de finale mocht aantreden. Na een mooie finale wist Sonnema de winst met 2-1 naar zich toe te trekken. Daarna stond de poule 18+ heren op het programma. Een kleine poule, waardoor de Wijk en Aalburger na één ronde winst al in de finale stond. In deze finale won Sonnema net als in de vorige finale met 2 tegen 1, wat wederom een eerste plaats opleverde.


Adrie Romijn wint klassieker

almkerk • Adrie Romijn uit Almkerk heeft dit weekend de fameuze wandelklassieker 'De Nacht van Loon' gewonnen. In Loon op Zand was zij in een spannende finale de snelste bij de vrouwen. Zaterdagavond om 21:00 uur doken 75 wedstrijdlopers de ijzig koude nacht in. Romijn liep in 15 uur ruim 108 kilometer.


Voltena eindigt op vierde plaats

werkendam • De dames van Voltena zijn het seizoen op de vierde plaats geëindigd. In het laatste duel werd Dynamo in Apeldoorn met 0-3 verslagen (21-25, 22-25 en opnieuw 21-25).