Kozakken Boys verslaat Spakenburg

werkendam • In Spakenburg moest Kozakken Boys nog buigen met 2-1, zaterdag namen de 'Boys' revanche met een krachtige 2-1 op De Zwaaier. Het was uitgelatenheid alom na afloop bij Kozakken Boys. De winst in de klassieker telde dubbel. De Werkendammers namen niet alleen revanche voor de 2-1 nederlaag in Spakenburg, maar hielden ook de kansen voor de derde periode helemaal open. "We zijn uitgelaten, maar dat is logisch", glom Gwaeron Stout. "Na de 1-1 kwam er meer power en agressie in de ploeg en kwamen we op 2-1", recapituleerde de aanvoerder. "We spelen in principe nog alleen voor de derde periode. Wat wij laten zien na de winterstop is wel het gemiddelde van een kampioen." Voor de rust kwam Kozakken Boys op 1-0 door een lucky schot van Sander Heesakkers. De half geblokte voorzet vloog over de sluitpost van Spakenburg heen. Vervolgens kreeg na de rust Spakenburg een strafschop en maakte Philip Ties de 1-1. Kozakken Boys gaf gas en binnen drie minuten was het 2-1 door Charlton Vicento.