Oud papier

andel • Leden van het Andels Fanfare Corps gaan zaterdag 20 april weer op pad om oud papier op te halen. Deze keer komen zij in wijk 2, Boveneind, Uitbreiding-Zuid uitgebreid met andere straten. De precieze route is te vinden op de website.

q www.andelsfanfarecorps.nl


Erelidmaatschap Joan Hanegraaf

genderen • Joan Hanegraaf, directeur van Oerlemans Packaging uit Genderen, is benoemd tot erelid van de Federatie Nederlandse Rubber- en Kunststof-industrie (NRK). Hij krijgt het erelidmaatschap toegewezen vanwege zijn grote verdienste voor de vereniging en de branche in het algemeen. Hanegraaf is ruim tien jaar actief geweest als bestuurder, waaronder acht jaar als voorzitter.

In aanwezigheid van de leden kreeg Hanegraaf de bij het erelidmaatschap behorende speld en 3D-artefact uitgereikt uit handen van voorzitter Jac. Gofers. Die prees Hanegraaf om zijn enorme inzet, werklust en de behaalde resultaten. "Joan is een strategisch denker, die vasthoudend is en concreet op doelen stuurt. Hij heeft ervoor gezorgd dat het bestuur een directe binding heeft gekregen met de verschillende branches en de aangesloten bedrijven. Onder zijn leiding is het aantal leden fors gegroeid. Daarnaast heeft de NRK zich verder ontwikkeld in de rol van dienstverlener richting onze leden en als vertegenwoordiger van onze zeer diverse rubber- en kunststofindustrie."

Zelf kijkt de directeur van Oerlemans Packaging met veel plezier terug op zijn bestuursperiode bij de NRK. "Ik ben dankbaar voor de prettige samenwerking met de bestuursleden, medewerkers, leden en partners. In deze roerige tijd kan de NRK niet zonder samenwerking. Daarom is het heel goed dat de samenwerking met PlasticsEurope Nederland de afgelopen jaren geïntensiveerd is. Samen staan we aan de basis van Rethink, het initiatief om als branche actief te praten over onze industrie, de juiste boodschappen uit te dragen en zo de dialoog aan te gaan met de belangrijkste stakeholders."


Woonveste DOET

regio • Alle medewerkers van Woonveste gaan van mei tot en met september van dit jaar als vrijwilliger aan de slag. Bewoners, bewonerscommissies en organisaties met wie Woonveste samenwerkt aan een fijne woonomgeving, kunnen hun klussen en activiteiten nu bij Woonveste aanmelden. De missie van Woonveste gaat verder dan alleen woningen. De wooncorporatie vindt het als maatschappelijke organisatie belangrijk om bij te dragen aan een fijne woonomgeving voor haar huurders. Dat doet Woonveste op verschillende manieren en in samenwerking met haar partners met als doel tevreden bewoners. In dit kader past de vrijwilligersactie 'Woonveste DOET'.

De klussen en activiteiten kunnen uiteenlopen van hulp bij het organiseren van een buurtactiviteit tot het samen met bewoners schoonmaken van een brandgang. De actie 'Woonveste DOET' is bedoeld voor klussen en activiteiten waar meerdere huurders van Woonveste belang bij hebben. Bewoners, bewonerscommissies en organisaties met wie Woonveste samenwerkt aan een fijne woonomgeving, kunnen tot 15 mei 2019 klussen en activiteiten doorgeven aan Woonveste via woonvestedoet@woonveste.nl of 0416-378780.