Werkendammer mishandeld

oosterhout/ werkendam • Een 55-jarige man uit Werkendam is zaterdagnacht in Oosterhout door twee mannen mishandeld. Hij liep daarbij een hoofdwond en pijnlijke ribben op. De man doet aangifte. Agenten belast met het horecatoezicht in het uitgaanscentrum van Oosterhout kregen zaterdagnacht omstreeks 4:10 uur een melding van een medewerker van het cameratoezicht dat er op de Klappeijstraat een vechtpartij had plaats gevonden. De dienders spraken met het slachtoffer, dat behoorlijk bloedde. Hij had een snee op zijn achterhoofd en klaagde over pijn aan zijn ribben. Hij was onder invloed van alcohol en kon niet vertellen wat er was gebeurd. Hij werd door de agenten voor behandeling naar de huisartsenpost gebracht.

De politie heeft de camerabeelden bekeken. Daaruit blijkt dat het slachtoffer door vermoedelijk twee mannen is mishandeld, waarbij hij van één van de daders een kopstoot kreeg. De politie is op zoek naar getuigen van het incident en de aanleiding daarvan. Melden kan via 0900-8844 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).


Eendentrap vernield in Sleeuwijk

sleeuwijk • Een van de eendentrappen aan het Transvaal in Sleeuwijk is vernield. Dat meldt Natuurinclusief Altena, die van Facebook op zoek is naar getuigen. "Een van onze eendentrappen aan het Transvaal is gewoon van de beschoeiing losgerukt. Wat een brutaliteit! Als iemand iets heeft gezien horen wij het graag." Mensen kunnen zich melden via de Facebook-pagina van Natuurinclusief Altena of via natuurinclusiefaltena@gmail.com.


Val vanaf hoogte bij boerderij

wijk en aalburg • Op boerderij Het Hakkevelt in Wijk en Aalburg is zaterdagmorgen rond kwart over tien een persoon van een hoogte naar beneden gevallen. De situatie leek dermate ernstig dat er meteen een traumahelikopter ter plaatse is gekomen. De ambulance heeft het slachtoffer meegenomen naar het ziekenhuis. Of er nog een onderzoek komt naar het voorval is niet bekend.