• Floor, Esmee, Anne, Laura, Lisanne en Isis.
• Floor, Esmee, Anne, Laura, Lisanne en Isis.

Drie medailles voor DGV

dussen • Drie turnsters van de Dussense Gymnastiek Vereniging hebben medailles in de wacht gesleept.

Op 17, 23 en 24 maart hebben turnsters van DGV deelgenomen aan de tweede kwalificatiewedstrijd turnen voor divisie 4, 5 en 6. Sarah van Dortmont turnde in Jeugd G een keurige brugoefening, hiermee behaalde ze de eerste score op dit toestel. In de meerkamp heeft ze de bronzen medaille gewonnen.

Ook Laura van Lieshout (Pupil 1 D2) was erg sterk op brug, een vierde score op dit toestel en een knappe bronzen medaille in de meerkamp.

Brug was een sterk onderdeel bij alledrie de meiden, want ook bij Tara de Graaf (Junior G) was dit haar beste onderdeel.

Een eerste score op brug en een verdiende zilveren medaille in de meerkamp.

Ook Maud de Rooij, Rosabel Dikkes, Tessa Lensvelt, Esmee Wijnands, Lisanne Hoeke, Floor Weterings, Anne Schep, Isis van Ooijen, Lotus Klijsen, Yara Struik, Ziva Raams, Britte Verduijn, Anne Valkenhoff, Imme Schop, Julia van Himste en Sanne Hartman waren goed voor mooie prestaties namens de Dussense Gymnastiek Vereniging.

Trots

DGV is trots op al deze turnsters. De kwalificatiewedstrijden zitten er op.

Nu is het afwachten wie zich gekwalificeerd heeft voor de regiofinale op 13 april of 11 mei en de toestelfinales op 18 mei of 29 juni.