Gelijkspel voor ACKC

almkerk • De korfballers van ACKC hebben zaterdag in Linschoten een zwaarbevochten gelijkspel binnen gesleept. Tegen Luno werd het 17-17, terwijl er bij een ruststand van 7 tegen 11 nog geen vuiltje aan de lucht leek voor de Almkerkers. Komende zaterdag is de laatste zaalcompetitiewedstrijd. Dan ontvangt ACKC koploper Tiel'72, die aan één punt genoeg heeft om kampioen te worden. ACKC staat derde met vier punten minder.

Goede prestatie SKV tegen kampioen

sleeuwijk • Hebbes uit Utrecht werd zaterdag tegen SKV kampioen, maar de studentenkorfbalvereniging had het nog knap lastig tegen de Sleeuwijkers. In de tweede helft wist SKV Hebbes tot op twee punten te naderen, maar en in de laatste minuut vielen nog de 11-14 en 12-14. Na de wedstrijd deelde SKV in de feestvreugde van de studenten. Zoals een goede studentenvereniging betaamt, trakteerde zij SKV op een drankje. Zaterdag mag SKV de zaalcompetitie afsluiten tegen Scheldevogels.