Nadiah viert jubileum

rijswijk • Op 25 mei hoopt Interkerkelijk Jongerenkoor Nadiah hoopt zaterdag 25 mei het 35 jarig jubileum te vieren met een concert in de gereformeerde kerk in Genderen. Oud-leden en mensen die altijd wel eens hebben willen zingen, zijn van harte welkom om mee te doen. Tijdens het concert zal een projectkoor een aantal liederen meezingen. Het repeteren hiervoor start op woensdag 10 april vanaf 20:00 uur in de hervormde kerk aan de Maasdijk 27 in Rijswijk. Verdere repetitiedata: 17 en 24 april, 1, 8, 15 en eventueel 22 mei. Tijdens de concertdag start het programma voor de zangers en zangeressen om 16:00 uur. Voor deelname wordt een onkostenvergoeding van 25 euro gevraagd. Meer informatie of aanmelden: jubileumnadiah@hotmail.com.


Startkaarten '80 van 1 Altena'

wijk en aalburg • Alle wandelaars die zich hebben ingeschreven voor de '80 van 1 Altena' kunnen vrijdag 29 maart hun startbewijs afhalen in de kantine van ACKC, Sportlaan 3 in Almkerk. De kaarten zijn af te halen tussen 14:00 en 21:00 uur. In totaal hebben er ruim 900 deelnemers ingeschreven. De wandelaars komen uit het hele land, maar ook uit België, Duitsland, Luxemburg en Engeland. De start vind plaats op vrijdagavond 5 april om 22:00 uur. Deelnemers moeten uiterlijk de finish halen op zaterdag 6 april om 18:00 uur.


Kledinginzameling in Nieuwendijk

nieuwendijk • De jaarlijkse kledinginzameling van de gezamenlijk diaconieën van de kerken in Nieuwendijk en stichting HMC, ten behoeve van Roemenië en Moldavië, zal gehouden worden op zaterdag 6 april. De organisatie is in handen van de gezamenlijke diaconieën van de gereformeerde en hervormde Kerk in Nieuwendijk en in samenwerking met de stichting Hulp Mede Christenen (HMC) uit Werkendam. De kleding, schoon en niet kapot, kan tot 10:00 uur in goed afgesloten zakken aan de weg worden gezet. Om 10:00 uur beginnen de vrijwilligers met het ophalen van de kleding.