Sleeuwijkse ouders in actie

sleeuwijk • Verkoop van Heukelumse krakelingen, een bierproeverij, een autowasactie. Het kan de inwoners van Sleeuwijk inmiddels niet ontgaan zijn dat de tien deelnemers van World Servants Sleeuwijk volop actie voeren om geld in te zamelen.

Ook de ouders van de jongeren, die zich in de zomermaanden in gaan zetten in Myanmar, Bolivia, Oeganda en Malawi, doen nu een duit in het zakje. Samen met de ouders van Niels van der Giessen, die geld inzamelen voor dolfijntherapie voor hun zoon, houden zij op 30 maart van 11:00 tot 16:00 uur een Fancy Fair in het Trefpunt in Sleeuwijk. Voor de kinderen zijn er spelletjes en is er een escaperoom. Verder zullen er spellen, puzzels en speelgoed verkocht worden, maar ook zaken als handgemaakte babykleding en tassen, shirts met diverse prints, zelfgemaakte jam en advocaat en eieren. Ook zal er deze dag een veiling zijn van bijzondere voorwerpen. Bieden kan de hele dag.

Baktalenten van Sleeuwijk worden opgeroepen om mee te doen aan 'Heel Sleeuwijk bakt'. Volwassenen kunnen hun lekkerste taart brengen en kinderen kunnen meedoen aan een cupcakewedstrijd. Wanneer de baksels zijn beoordeeld, worden deze verkocht voor het goede doel. Voor de winnaar heeft onder andere juwelier 't Oude Schooltje uit Sleeuwijk een mooie prijs beschikbaar gesteld. Aanmelden: heelsleeuwijkbakt@gmail.com of 0183-505272.