VrijMiBo in OVO gebouw

oudendijk • Ondernemers Vereniging Woudrichem (OVW) heeft ruim 170 leden. Veel van hen hebben een kleine onderneming en dat betekent vaak veel en lang werken.

Juist voor die ondernemers wordt op vrijdag 29 maart in het OVO in Oudendijk een VrijMiBo, VrijdagMiddagBorrel, gehouden. Ontmoeting met andere ondernemers én 'het ondernemen eens van een andere kant bekijken' zijn de doelen van deze VrijMiBo. Wethouder Roland van Vugt zal de bijeenkomst openen. Daarnaast is er een presentatie van ondernemer Piet van Vugt uit Nieuwendijk. Zijn 'out-of-the-box' presentatie gaat over: 'Be a game-changer, the world has enough followers!' en is gebaseerd op zijn ervaring als oprichter van meer dan 33 ondernemingen. Met slechts een LTS diploma op zak startte hij op 18-jarige leeftijd in 1987 een ICT bedrijf. In amper 13 jaar tijd werkten daar 200 mensen. Piet is inmiddels 32 ondernemingen verder en is vooral bekend vanwege zijn prikkelende opmerkingen, zoals: 'Lef mag best omzet kosten'. Ook zijn onorthodox benadering om veranderingen in een bedrijf in werking te zetten zijn gekend.

Ondernemers uit heel Altena zijn welkom. Graag aanmelden via e-mail: info@ovwoudrichem.nl. Meer informatie: Ronald van den Ende, 06-53206099.