Wilhelmina'26 wint van Woudrichem

wijk en aalburg • Omstandigheden met stormwind en hoosbuien bepaalden zaterdag het decor bij de derby tussen Wilhelmina'26 en Woudrichem. Wilhelmina'26 ging er het beste mee om en won met 3-2. Een balende Dillis de Vries van Woudrichem gaf het decor tijdens de derby op De Ebbe het beste weer. "Een verschrikkelijke wedstrijd, het weer was klote, alles was klote. Je kon echt niet normaal voetballen." De Vries leek in eerste instantie de wedstrijd nog naar Woudrichemse kant te trekken. Een vrije trap viel op de stropdas van De Vries, die keeper Martijn Knoop passeerde met de 0-1. Een hoekschop van Christiaan van der Velden vloog er daarna in één keer in, goed voor de 1-1. Voor de rust kwam Wilhelmina'26 ook op 2-1 door Samuel Hartgers. Na rust hadden Danny van der Matten, Tim Saaman en weer Van der Matten pech. Ruim een kwartier voor tijd gaf Wilhelmina'26 de Woercumers de nekslag. Fabio de Lang passeerde keeper Aljan Dekker. Woudrichem kwam niet verder meer dan de 3-2 door Danny Schaap.